Loading

Türkiye'nin En Kapsamlı Girişimcilik Programı Başvuruları Başladı

3. yılının geride bırakıldığı U4S etkinliğinde birçok proje yatırım alırken U4S ailesi Türkiye'nin en büyük girişimcilik ekosistemlerinden biri olmayı başardı.

fonbulucu.com ve Girişimci Gazetesi'nin de sponsor olduğu Türkiye'nin En Kapsamlı Girişimcilik Programı Başvuruları Başladı

15-16-17 Mart tarihinde Hacettepe Teknokent'te Dream&Act ekibi tarafından düzenlenecek olan University4Society yarı finali, toplumun günlük hayatında karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren 48 saatlik bir iş fikri hızlandırma maratonu. 

"GİRİŞİM DEĞİL GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİYORUZ"

Girişimcilik ekosistemini gönüllülük esasıyla genişletmeyi amaçlayan University4Society, Türkiye’de ve dünyada girişimcilik maratonlarının öncülüğünü yapan, güvenilir ve saygın bir etkinlik olmayı hedeflemekte. Üçüncü yılının geride bırakıldığı U4S etkinliğinde birçok proje yatırım alırken U4S ailesi Türkiye'nin en büyük girişimcilik ekosistemlerinden biri olmayı başardı.

Peki süreç nasıl işliyor?

Yarı final etkinliklerimiz toplamda 48 saat sürüyor. Etkinliğe katılım 3 ana kategoride oluyor: İş Geliştirici, Yazılımcı ve Tasarımcı. Bu kategorilerden birisini seçerek başvuruyorsunuz. Eğer iş fikriniz varsa, bunu ayrıca belirtip etkinliğin ilk günü iş fikrinizi sunabilirsiniz. Eğer iş fikriniz oylama ile seçilirse, gelen katılımcılardan ekip oluşturacaksınız. İş fikriniz yoksa da, iş fikri seçilen kişilerden birisinin ekibine dahil olacaksınız. Ekibinizi kurup başvuru yapabileceğiniz gibi bireysel olarak da etkinliğe katılabilirsiniz. Bu 48 saatlik süreçte özellikle proje geliştirme ve sunum yapma üzerine birçok çeşitli eğitim alacaksınız. Bunun yanı sıra 3 gün boyunca katılımcılara sektörün önde gelen isimlerinden mentorluk desteği sunacağız. Bu süreçte etkinlik alanında size ayrılan alanda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Ayrıca etkinlik alanında 48 saat boyunca bütün ihtiyaçlarınız Dream&Act ekibi tarafından karşılanacak. 48 saatin sonunda ise ekibinizle birlikte jüriye sunum gerçekleştireceksiniz.

Jüri değerlendirmesi sonucunda ilk 3e kalan ekipler yaklaşık 6 ay süren bir hızlandırma programına dâhil edilecekler ve bu süreçte ekiplere çeşitli eğitimler verilirken yoğun bir mentor desteği sunulacak. Hızlandırma sürecinin ardında ekipler final ayağında yatırımcılara sunumlarını gerçekleştirecekler.

Yarışmaya BURAYI tıklayarak başvuru yapabilirsin

 

Yer: Hacettepe Teknokent - Oditoryum Salonu

Tarih: 15-16-17 Mart 2019

Son Başvuru: 12 Mart 2019

 

Kayıt için: https://bit.ly/u4s2019

 

Etkinlik hakkındaki gelişmeleri sosyal medyadan takip etmek için:

https://www.instagram.com/dreamactteam

https://www.instagram.com/uni4society_hacettepe

Hakan Yıldız
Yönetici / 318 Yazı / 1,1M Okunma

1972 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Bir çok girişimcilik faaliyetinde bulundu ve kendi şirketlerini yönetti. 2003 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığında görev alan Yıldız, Ataköy Marina, Türk Hava Yolları ve Erdemir A.Ş. gibi şirketlerde orta düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2016 yılına kadar süren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndaki görevinin ardından Eltemtek A.Ş. ‘de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2016 yılı Nisan ayında kamu görevlerinden ayrılarak Global Markets Turkey’i kurdu ve Norveç merkezli Global IT şirketine bir süre danışmanlık hizmeti verdi. Şu an finans ve enerji ticareti alanlarında iki fintech şirketi yöneten Yıldız, ülkemizdeki ilk Kitle Fonlaması platformlarından biri olan fonbulucu.com’un kurucusudur. Girişimcilik ve Kitle Fonlaması üzerine bir çok  makalesi bulunmakta olup, girişimcilik ekosistemi içerisinde fonlama ve bilgilendirmeyi görev edinen Girişimci Gazetesi, Fonbulucu Invest, Fikirler Yarışıyor, Non Stop Fund gibi bir çok platformu da yönetmektedir. Mentor, Girişimci ve Melek Yatırımcı da olan Yıldız, evli ve iki çocuk babasıdır.


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST