Loading

Big Data Bang 17 Nisan’da Gerçekleşiyor!

afiş

29 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en aktif öğrenci topluluklarından biri olan ODTÜ İşletme Topluluğu (METUBIZ) 17 Nisan 2021’de Big Data Bang adlı etkinliği gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

ODTÜ İşletme Topluluğu olarak bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan, veri uzmanlarının ve mühendislerinin katılımlarıyla, veri ile ilgili bilgi edinmek isteyen ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen herekse açık olan Big Data Bang adlı etkinliğimizi düzenleyeceğiz.  

Big Data ile ilgili bilgi edinmek isteyen, Data alanında kendini geliştirmek isteyen tüm üniversite öğrencilerine açık olan etkinliğimiz, çevrimiçi olarak düzenlenen sertifikalı bir etkinliktir. Yazılım ve veri dünyasından çok önemli isimleri sizlerle buluşturacak olan Big Data Bang, veri bilimi alanında katılımcılarını interaktif bir şekilde geliştirmeyi amaçlar. Aynı gün içinde çeşitli, keyifli ve bilgilendirici oturumlarıyla veri alanında meraklı kişilere çok büyük bir fırsat sunan Big Data Bang, bu kişilerle büyük şirketlerin veri uzmanlarını ve çok özel konukları bir araya getiriyor.

Birincisi de koşullara uyum sağlayarak çevrimiçi geçekleşen etkinliğimiz, bu sene de online platformda olması sayesinde mesafe engelini ortadan kaldırarak istediğiniz her yerden etkinliğimize katılabilme şansını sizlere sunuyor.

 

Etkinlik Detayları

Platform: (Online)

Tarih: 17 Nisan 2021

Başvuru ve Kayıt: https://www.biletimgo.com/bilet-al-big-data-bang-3470

Sertifika: Var

Ücret: Ücretsiz

 

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 290 Yazı / 420,2K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST