Loading

Ekibini Kur, Teknoloji Tabanlı, İnovatif Harikalar Yarat!

TOBB

Merhaba Geleceğin Girişimcisi,

Kendi işini kurmak istiyor, ama nereden başlayacağını bilemiyor musun? Sen de girişimci olmak istiyorsun ama bir iş fikrin mi yok? Ya da bir fikrin var ama bunun için uygun ekibin mi yok? Belki de bunların hepsine sahipsin ama yeterli bilgi ve tecrübenin olduğunu düşünmüyor, atacağın adımları kestiremiyor musun? Yoksa sadece girişimcilik ve girişimciyi merak ediyor ve ufkunu mu geliştirmek istiyorsun? Hangisi olursan ol, eğer bu sorulardan bir tanesine bile cevabın evetse, sen de University4Society Tobb Etü’ye katılmalısın! 48 saat boyunca yediğiniz içtiğiniz her şey bizden, siz yeter ki fikrinizi geliştirin!

University4Society toplumun günlük hayatında karşılaştığı sorunlara teknoloji tabanlı çözümler getirebilme gayesiyle, bu sorunlara çözüm olabilecek fikirleri olan, farklılık ve farkındalık yaratmayı hedefleyen yazılımcı, tasarımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren 48 saatlik bir iş fikri hızlandırma maratonudur. Girişimcilik ekosistemini gönüllülük esasıyla genişletmeyi amaçlayan University4Society, Türkiye’de ve dünyada girişimcilik maratonlarının öncülüğünü yapan, güvenilir ve saygın bir etkinlik olmayı hedeflemekte ve bu hedefi yolunda başarıyla ilerlemektedir. Bugün itibariyle Türkiye’de 76 farklı üniversitede temsilcilikleri yürütülmekte ve düzenlenmektedir. Üstelik THY ve Netaş Destekli!

Peki süreç nasıl işliyor? Yarı final etkinliklerimiz toplamda 48 saat sürüyor. Etkinliğe katılım 3 ana kategoride oluyor: İş Geliştirici, Yazılımcı ve Tasarımcı. Bu kategorilerden birisini seçerek başvuruyorsunuz. Eğer iş fikriniz varsa, bunu ayrıca belirtip etkinliğin ilk günü iş fikrinizi sunabilirsiniz. Eğer iş fikriniz ilk gün ön jürinin yapacağı oylama ile seçilen 10 iş fikrinden biri olursa, ekibiniz yoksa gelen katılımcılardan ekip oluşturacaksınız. İş fikriniz yoksa da, iş fikri seçilen kişilerden birisinin ekibine dahil olacaksınız. İş fikriniz elendiyse de hiç üzülmeyin, iş fikri seçilenlerden birinin ekibine dahil olma şansınız hala var. Bu 48 saatlik süreçte çeşitli eğitimler ve mentörlükler alacak ve etkinlik alanında size ayrılan masalarda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. 48 saatin sonunda ise ekibinizle birlikte jüriye sunum gerçekleştireceksiniz. Eğer ilk 3'e kalmayı başarırsanız, çoook çeşitli ödüller alacak ve diğer 76 farklı üniversitenin ilk 3 ekibi ile birlikte 3 aylık bir hızlandırma programına alınacaksınız. Ekibinizin iş fikrini somutlaştıracak, hatta belki bir nevi kendi işinizi kurmuş olacaksınız. Bu hızlandırma programının sonunda, çok geniş bir aile olan University4Society ailesinde ve girişimcilik ekosisteminde kendinize bir yer edinmiş olacak, üstüne üstlük bir de yatırımcılara sunum yaparak girişiminize çeşitli yatırımlar ve sponsorluklar elde etme şansı yakalayacaksınız!

Unutmayın ki bazı fırsatlar kaçırılmayacak kadar önemlidir.

 

Başvuru Formu:

u4s.at/tobbetu

Detaylı bilgi almak için:

https://university4society.com/

https://www.instagram.com/uni4society.tobbetu/

Hakan Yıldız
Yönetici / 318 Yazı / 1,1M Okunma

1972 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Bir çok girişimcilik faaliyetinde bulundu ve kendi şirketlerini yönetti. 2003 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığında görev alan Yıldız, Ataköy Marina, Türk Hava Yolları ve Erdemir A.Ş. gibi şirketlerde orta düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2016 yılına kadar süren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndaki görevinin ardından Eltemtek A.Ş. ‘de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2016 yılı Nisan ayında kamu görevlerinden ayrılarak Global Markets Turkey’i kurdu ve Norveç merkezli Global IT şirketine bir süre danışmanlık hizmeti verdi. Şu an finans ve enerji ticareti alanlarında iki fintech şirketi yöneten Yıldız, ülkemizdeki ilk Kitle Fonlaması platformlarından biri olan fonbulucu.com’un kurucusudur. Girişimcilik ve Kitle Fonlaması üzerine bir çok  makalesi bulunmakta olup, girişimcilik ekosistemi içerisinde fonlama ve bilgilendirmeyi görev edinen Girişimci Gazetesi, Fonbulucu Invest, Fikirler Yarışıyor, Non Stop Fund gibi bir çok platformu da yönetmektedir. Mentor, Girişimci ve Melek Yatırımcı da olan Yıldız, evli ve iki çocuk babasıdır.


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST