Loading

Garanti BBVA Partners 2020 İlk Dönem Girişimcilerini Bekliyor

garanti

Uzun yıllardır yürüttüğü ve stratejik olarak önceliklendirdiği girişimcilik çalışmaları ile girişimcileri destekleyen Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen Garanti BBVA Partners’ın yeni dönem başvuruları başlıyor. Girişimcilik eko sistemine olan katkısı ile fark yaratan Garanti BBVA Partners’a başvurular 14 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek.

 

İşini yeni kuran, bu kapsamda cesarete ihtiyaç duyan ve yenilikçi fikirlerini anlatmak ve hayata geçirmek için gerekli yolları ve kaynakları arayan girişimcilere destek veren Garanti BBVA Partners, yeni dönemde de farklı sektörlerden girişimcilerin sürdürülebilir büyüme ve iş strateji geliştirmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Girişimlerin ihtiyaç duyduğu ofis, mentorluk, eğitim desteğinin de verildiği Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı’nın 2020 yılı başvuruları 14 Ocak tarihinden itibaren https://www.garantibbvapartners.com/ adresi üzerinden yapılabilecek. Programa, asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, üç yıldan kısa süredir faaliyet gösteren ve ölçeklenebilir iş modeline sahip tüm girişimler başvuruda bulunabilecek. Başvurular sonrasında jüri seçim sürecinden başarıyla geçen girişimciler, programın sunduğu desteklerden yararlanabilecekler.

 

Her ölçekten ve sektörden erken aşama girişimin, KOBİ’lerin ve büyüyen girişimlerin desteklenmesi, projelerine ivme kazandırılması amacıyla 2015 yılında hayata geçirilen Garanti BBVA Partners çatısı altında bugüne kadar 50’den fazla girişimciye destek verildi.

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 289 Yazı / 415,1K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST