Loading

Girişimcilerin İzlemesi Gereken 13 Film Tavsiyesi

Girişimciler için Film tavsiyeleri

1. Kazanma Sanatı

 

Gerçek bir hikayeden uyarlanmış bu film size paranın her şey olmadığını, azmi, disiplinin neden bu kadar önemli olduğunu anlatıyor. Hatta bazen çok iyi dediklerinizden vazgeçilmesini öğretiyor.

 

2.Stajyer

 

70 yaşında çalışmaya hala doyamamış ve hala içinde müzik olan bir emekli ile işleri sürekli yoluna koymaya çalışan bir girişimcinin hikayesini anlatıyor.

 

3. Para Avcısı

 

Sıfırdan zengin olmak mümkün mü? Bu filmde anlatılanlar gerçekten sıradışı ve paranın ne kadar kolay kazanılıp bir anda tüm her şeyin nasıl ters gidebileceğini anlatıyor.

 

4.Sosyal Ağ

 

Bu film gerçek bir hikayeden kurgulanmıştır. Tabi ki anlayacağınız üzere bu film Facebook'un nasıl kurulduğunu ve nasıl büyüdüğünü hangi yolları izlediğini nasıl sonuçlar doğurduğunu anlatıyor.

 

5.Kitap Hırsızı

 

2. Dünya savaşında Nazi Almanyasın da geçen bu hikaye gerçekten yürek burkan bir film olarak karşımıza çıkıyor. Bu filmi listeye eklememin sebebi bir kitap insanın nasıl hayatını değiştirebileceğini anlatıyor.

 

6. Steve Jobs(2013)

 

Bu filmde Apple nasıl kurulduğunu Steve Jobs'un nasıl zekice davrandığını ve nasıl Apple bu günlere getirdiğini anlatıyor.izlemesi gerçekten zevkli ve bir o kadarda heyecanlı.

 

7. Doğruyu Söyle

 

Bu filmi girişimcilerin mutlaka izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Filmde anlatılan hikaye değil aslında almanız gereken ders, ne kadar zor kararlar vereceğiniz ve nasıl sonuçlar doğurabileceğini anlatıyor.

 

8. Umudunu Kaybetme

 

Girişimcilik film listesi hazırlanınca bu film olmazsa olmazdır. Çok zor zamanlardan geçerken nasıl dayanıklı kalınacağını gerçekten öğreten bir film.

 

9. Casuslar Köprüsü

 

Tom Hanks'in baş rolünde oynadığı Casuslar Köprüsü filmi size insanların bir anda bakış açısını nasıl değiştirebileceklerini anlatıyor. Ayrıca bazen ısrarcı olursanız çok güzel şeyler başarabileceğinizi gösteriyor.

 

10.Genç Çıraklar

 

Bu filmde ünlü arama motoru Google'da geçiyor. Hiç bir şey bilmeyen iki kişi Google'a iş başvurusu yapıyor ve olaylar gelişiyor.

 

11.İşimiz İş

 

Azim, sıkı çalışma ve istikrar.... Bu üçlünün ne kadar önemli olduğunu anlatan bir film. Patronuyla anlaşamadığı için büyük bir firmadan ayrılan iki çocuk babası bir adamın hikayesini anlatıyor.

 

12. Yaman Çelişki

 

Düşünün bir en yakın arkadaşınızın eşi tarafından aldatıldığını öğreniyorsunuz. Bunu bilen tek kişi sizsiniz ve bu yakın arkadaşınız aynı zamanda sizin ortağınız ve işinde gerçekten çok iyi. Siz yakın arkadaşınıza aldatıldığını söyleyebilir miydiniz? Unutmayın çok önemli bir proje üzerinde çalışıyor...

 

13. Jordan Belfort Nasıl Zengin Oldu?

 

Bu son filmimiz aslında film değil. Bir Youtube videosu ünlü borsa uzmanı Jordan Belfort nasıl bu kadar büyük bir servete ulaştı kendi ağzından dinlemenizi tavsiye ederim.

Etiketler:
Ömer Utku Aydın
Standart Üye / 2 Yazı / 12,0K Okunma

Ümit TAY 07 Nisan 2020 - 12:27:26

Yanıtla

Başarılı


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST