Loading

Mono App Kullanıcıları, fonbulucu Girişimlerine Yatırım Yapabilecek

afiş

Türkiye’nin yatırım ve fonlama merkezi fonbulucu, markalar ile tüketicileri buluşturan yeni nesil mobil cüzdan uygulaması Mono ile iş birliği yaptı. Bu iş birliğiyle Mono App ailesine katılan fonbulucu, dijital iletişim ağını güçlendirerek yüzbinlerce Mono kullanıcısını girişimcilik ve yatırımcılık ekosistemiyle bir araya getirecek. Yatırımcılar, fonbulucu’da aktif yatırım turunda olan girişim şirketlerini uygulama üzerinden inceleyerek yatırım yapabilecek.

Kitle fonlama platformu fonbulucu, yüzbinlerce kullanıcıyı markalarla buluşturan yeni nesil dijital pazarlama ve iletişim platformu Mono App’te yerini aldı. Bu gelişmeyle birlikte, Mono kullanıcıları fonbulucu’da aktif paya dayalı kitle fonlama kampanyası yürüten girişim şirketlerine uygulama üzerinden ulaşarak yatırım yapabilecek.

Girişimcilik - yatırımcılık ekosistemini geliştirmek ve sermayeyi tabana yaymak amacıyla dijital araçların kullanımıyla hızlı, güvenli ve maliyetsiz bir model yaratan fonbulucu’nun 2021 yılında uygulamaya aldığı sisteme bugüne kadar 34 binden fazla kişi üye olarak dijital girişimcilik yatırımcılığı ile tanıştı. Platformda yatırım turuna çıkmaya hak kazanan 60 girişimden 48 tanesi kampanyasını başarıyla sonuçlandırdı ve toplamda 180 milyon TL’nin üzerinde fon toplandı. fonbulucu’nun Mono App uygulamasında yer almasıyla ekosistemin çok daha geniş kitlelerle buluşarak büyümesi bekleniyor.

Mono 2020 yılının en iyi mobil uygulaması seçildi

QNB Finansbank’ın kurum içi girişimcilik programı QNBEYOND’un fikir kampının ilk dönem kazananlarından biri olan Mono App 2020 yılında “tüm markaların ortak mobil uygulaması” sloganıyla hayata geçti ve kısa sürede yüzbinlerce aktif kullanıcıya ulaştı. Aynı yıl yapılan IDC Bulut Teknolojileri zirvesinde “Bir Hizmet Olarak Yazılım” kategorisinde bilişim sektörünün üst düzey yöneticileri tarafından “Yılın En İyi Mobil Uygulaması” seçildi. Uygulamayı hem App Store'den hem de Google Play Store'den indirmek mümkün.

“Ulaşılabilirliğimizi artıracak ve çok daha kapsayıcı hale geleceğiz”

İş birliği hakkında konuşan fonbulucu Kurucusu ve CEO’su Hakan Yıldız, “fonbulucu olarak geliştirdiğimiz modelle birikimlerini değerlendirmek isteyen her ölçekten yatırımcıya yenilikçi fikirler ve inovatif girişimlerden pay alarak yatırım yapma olanağı tanıyoruz. Geleneksel öz sermaye finansmanı temin işlemlerini online platforma taşıyarak daha erişilebilir, etkin ve şeffaf hale getiriyoruz. Şimdi ise Mono ailesine katılarak dijital iletişim ağımızı daha da genişletme adımı atmış bulunuyoruz. Girişimcilik ve yatırımcılık ekosistemini dünya standartlarına ulaştırma çabamızın bir ayağı olan bu atılımımızla ulaşılabilirliğimizi artıracak ve çok daha kapsayıcı hale geleceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Mono Genel Müdürü Ünal Sezer ise, “Mono ve fonbulucu iş birliği ile MonoCüzdan’ı tanımlamak için kullandığımız “farklı, akıllı ve çevreci bir cüzdan” vurgumuzu daha fazla güçlendiriyor ve Monoluları girişim ekosistemi ile tanıştırıyoruz.  Bir yandan fonbulucu, kitle fonlama platformu olarak Mono’da istediği hedef kitleye ulaşabilirken, Monolular da fonbulucu ile girişimlere yatırım yapabilir olacaklar” ifadelerini kullandı.

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 290 Yazı / 416,4K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST