Loading

Monster Notebook’un Dünya’ya Açılan Hikayesi Üniversiteliler ile Buluşuyor

Monster Notebook, Türkiye genelinde sürdürdüğü üniversite buluşmalarına devam ediyor.

konferans

2019’da yaklaşık 10.000 öğrenci ile bir araya gelen Monster Notebook yöneticileri, markanın ilham verici başarı hikayesini paylaşmaya; çeşitli eğitim ve atölye çalışmaları gerçekleştirmeye 2020 yılında da devam edecek.

 

Oyun dünyasına yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve ekipmanlar sunan teknoloji markası Monster Notebook’un Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz, Türkiye çapında birçok üniversitede gençler ile buluşarak girişimcilik deneyimlerini ve Monster Notebook’un ilham verici başarı hikayesini paylaşıyor. Yılmaz, Canavar’ın Dünya’ya Açılan Hikayesi başlıklı sunumunda hayal gücünün ve cesaretin önemini vurgulayarak Monster Notebook’un Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma serüvenini anlatıyor.

 

Monster Notebook yöneticileri, 2019 yılı içerisinde Kocaeli, Balıkesir, Trabzon, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul şehirleri olmak üzere toplam 11 üniversiteyi ziyaret ettiler. 7 şehirde yaklaşık 10.000 öğrenci ile bir araya gelen Monster sözcüleri 2020 yılında bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyor.

 

Monster Notebook Pazarlama Direktörü Alper Arın ve Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Cem Çerçioğlu, Türkiye genelinde düzenlenen “Monster Talks” buluşmaları kapsamında üniversitelerde ayrıca öğrenciler ile çeşitli eğitim ve atölye çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Monster Hakkında: Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren Monster Notebook ömür boyu ücretsiz bakım, oynayamadığın oyun olursa para iadesi, koşulsuz müşteri mutluluğu gibi taahhütlerle sektörde fark yaratıyor ve oyun severler tarafından tercih ediliyor. Daha önce Dubai ve Lefkoşa’da mağaza açan şirket Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda 2019 sonunda Berlin mağazasını açmaya hazırlanıyor.

 

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 290 Yazı / 418,8K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST