Loading

ODTÜ İşletme Topluluğu Liderlik ve Kariyer Zirvesi’ni 4-5-6 Mart’ta Hibrit Gerçekleştiriyor!

afiş

31 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en aktif öğrenci topluluklarından biri olan ODTÜ İşletme Topluluğu (METUBIZ) 24-25-26 Mart 2023 tarihlerinde Liderlik ve Kariyer Zirvesi’ni online bir biçimde gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

Liderlik ve kariyer alanlarına ilgili katılımcılarla alanında uzman konuşmacıları bir araya getirildiği etkinliğe geçtiğimiz yıllarda Furkan Korkmaz, Hakan Baş ve Mansur Yavaş gibi birbirinden değerli isimler konuk oldu. Her yıl yaklaşık 900 katılımcıya ev sahipliği yapan Liderlik ve Kariyer Zirvesi bu sene 24-25-26 Mart tarihlerinde liderlikvekariyer.com adresinde online olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların, Türkiye’nin önde gelen CEO ve genel müdürlerinin tecrübelerini dinleyebileceği Liderlik ve Kariyer Zirvesi, katılımcıların kendilerini bireysel anlamda geliştirmelerine katkı sağlıyor.

Katılımcılar etkinlikte çok güzel bir amaca da hizmet edecekler. Topluluk etkinliğin bilet gelirlerini bağışlayacak. Etkinliğin bitiminde ise katılımcıları sürpriz çekilişler bekliyor.

 

Etkinlik Detayları

Platform: Online- https://www.liderlikvekariyer.com/
Tarih: 24-25-26 Mart
Başvuru ve Kayıt: Kariyer Zirvesi Bilet https://www.biletimgo.com/etkinlik/liderlik-ve-kariyer-zirvesi23-3924

 

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 289 Yazı / 415,0K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST