Loading

Sanal Futbol Okulu SENSIBALL VR Fonlamaya Sunuldu

afiş

Türkiye’deki ilk Paya Dayalı Kitle Fonlama kampanyasını 11 Mayıs 2021 tarihinde başlatarak çok kısa bir sürede hedeflenen fonun neredeyse iki katı fon toplamayı başaran fonbulucu.com, ikinci kampanyasını başlattı. Türkiye’nin fonlamaya sunulan ikinci girişimi VR The Champions sloganı ile yola çıkan SENSIBALL VR oldu. Dünyanın ilk ve tek sanal futbol okulu olan SENSIBALL VR, sanal antrenman platformu üzerinden özel bir fizik simülasyonu yazılımı ile çalışma imkânı sunarak futbol çalışmalarındaki teknik, taktik ve antrenman programlama süreçlerinde karşılaşılan zorlukların giderilmesini hedefliyor. 60 gün sürecek kampanya daha ilk günlerde 102 yatırımcıdan yatırım almayı başardı.

Paya Dayalı Kitle Fonlaması sistemini Türkiye’de hayata geçiren ilk platform olan fonbulucu.com, ikinci kampanyasını duyurdu. Yatırımcılarla buluşan ikinci Paya Dayalı Kitle Fonlama kampanyası Edamarge Spor şirketinin dünyanın ilk ve tek sanal futbol okulu olan SENSIBALL VR projesi oldu.  Sahip olduğu teknoloji, fayda önerileri ve özelliklerle spor dünyasında yüksek bir katma değer yaratacağına inanılan SENSIBALL VR, 19 Temmuz 2021 tarihine kadar fonlamada olacak. Kampanyanın fonlama hedefi 800 bin TL iken yatırımcılar fonbulucu.com üzerinden diledikleri miktarlarda geleceğin Turcorn adayı şirketten pay alarak ortak olabilecekler.

Dünyanın ilk ve tek sanal futbol okulu

Dünyanın ilk ve tek sanal futbol okulu olan SENSIBALL VR; alt yapı futbolcularının temel teknik becerilerinin test edilip değerlendirilerek teknik antrenman yönlendirmelerinin yapılması, temel antrenmanlara ek olarak teknik ve taktik gelişimi hızlandırmak hedefiyle geliştirildi. 2018’de TUBİTAK 1512 Bireysel Girişimcilik projesiyle ilk adımlarını atan girişim, 2019’da testlerini başarıyla tamamlandı.

SENSIBALL VR, kişisel kullanıcılara ve kulüpler seviyesindeki profesyonellere zamana, mekâna, hava durumuna ve bulaşıcı hastalık gibi zorlayıcı koşullara bağlı olmadan sanal antrenman platformu üzerinden, özel bir fizik simülasyon yazılımı ile çalışma imkânı sunuyor.  SENSIBALL VR, kullanıcıların gelişim sürecini analiz edip raporlayabilen, topun değme hissiyatını kullanıcısına eş zamanlı olarak verebilen, teknik gelişimi alışılmış yöntemlere kıyasla hızlandıran sanal bir antrenman platformu olarak, önümüzdeki yıllarda futbol dışındaki farklı spor dallarında da hizmet verecek.

“Bu girişimin bir Turcorn olmaması için hiçbir sebep yok”

“Ülkemizde artık girişimciler için finansmana erişim ile ilgili yeni ve güçlü bir alternatifin varlığından çok net olarak bahsedebiliriz” diyen fonbulucu.com Platformları Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Yıldız, “İlk girişimimiz fonlama kampanyasında büyük bir başarıya imza attı. 300 yatırımcının yatırım yaptığı girişim fonlama hedefinin üzerinde neredeyse iki kat talep topladı. Yatırımcılarımız bu sisteme inanıyor. Girişimcilerimize inanıyor ve ülkemizin gelişmesi için, üretim ve istihdam için elini taşın altına koymaktan çekinmiyor. Bu son derece memnuniyet verici bir durum. Şimdi sıra ikinci girişimimizin finansman ihtiyacını çözerek bir an önce büyümeye odaklanmasını sağlamakta. SENSIBALL VR girişiminin kampanyası başladı ve yatırımcılar şu an yatırım yapabiliyor. Büyük bir potansiyel barındıran bu girişimin bir Turcorn olmaması için hiçbir sebep yok. Yatırımcılarımız mutlaka SENSIBALL VR kampanya sayfasını incelesin. Çok etkileneceklerinden eminim” sözlerini kaydetti.

“Bu atılımı bize inanan yatırımcılarımızla birlikte gerçekleştirmeye hazırız”

SENSIBALL VR’ın Kurucu Ortakların dan ve Genel Müdürü Uğur Kafadar ise “Hedefimiz; 5 yıl içinde başta futbol olmak üzere, spor teknolojileri alanında söz sahibi uluslararası bir şirket olmak. Bu nedenle, teknolojimizi/ürünümüzü lansmana hazırlama hedefiyle, şirketimizin %8’lik payını yatırımcılara sunduk ve gerekli olan finansmanı toplamak için fonbulucu.com ile yepyeni bir kampanya başlattık. Nitelikli ve nitelikli olmayan yatırımcıların katılımı ile elde edeceğimiz sinerji, SENSIBALL VR’ın pazara arzı için daha güçlü olanakların canlanmasına ön ayak olacak. Türkiye'nin her alanda yapmayı hedeflediği teknolojik atılımı, dünyada benzeri olmayan SENSIBALL VR ve bize inanan yatırımcılarımızla birlikte gerçekleştirmek için hazırız” diyerek yatırımcıları kampanyaya katılıma davet etti.

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 289 Yazı / 415,0K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST