Loading

Startup’lar için Proje Yönetimi Zirvesi

afiş

PMI Türkiye’nin AB destekli projesi Outspeed Startup 12 Kasım 2020 Perşembe günü Startuplar için Proje Yönetimi başlıklı bir zirve düzenlemektedir. Zirve programına, konuşmacı detaylarına ve kayıt bağlantısına web sitesinden ulaşabilirsiniz: https://outspeed-startup.com/summit/

2019 Nisan ayında başlanan Outspeed Startup projesi, PMI Türkiye liderliğinde, PMI Bulgaristan, PMI Fransa ve PMI Slovenya işbirliğiyle yürütülen, startupların proje yönetim araç ve tekniklerinden faydalanarak girişimlerini daha etkili bir şekilde planlamalarını ve yönetmelerini amaçlayan bir projedir.

Outspeed Startup projesi, proje yönetimi ve startup literatüründe bulunan ve startupların kolay kullanımı ve hızlı sonuç alması için uygun olan teknik, metot ve araçları bir araya getirerek erken aşamadaki startupların temel yapısını, organizasyonunu ve yönetimini güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Bu proje kapsamında, startupların projelerinde faydalanabilmesi için kullanımı kolay bir Startup Proje Yönetimi Uygulama Kılavuzu hazırlanmış ve proje ortağı ülkelerdeki girişimcilere ve mentorlara eğitimler sunulmuştur.

Buna ilaveten, Nisan 2019’dan bu yana, startup, mentor ve kuluçka yöneticilerine yönelik pek çok etkinlik düzenlenmiş veya paydaşların düzenledikleri etkinliklere katılım sağlanmıştır.

Outspeed Startup proje faaliyetlerinden haberdar olmak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

 

* Bu proje Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Sivil Toplum Diyaloğu Beşinci Dönem Programı (CSD-V) kapsamında finanse edilmektedir.

“Bu yayın Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla PMI Türkiye sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir”

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 289 Yazı / 415,0K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST