Loading

Tamer Capital'in Üniversiteli Finder Ağı Büyüyor!

Geleceğin girişimcilerinin arasına katıl!

Tamer Capital Logosu

Tamer Capital bünyesinde Finder adı verilen genç girişimci topluluğu, globale açılabilecek projeleri bulma ve geliştirme üzerine çalışmalar yapıyor. İyi akademik eğitim almakta olan girişimci potansiyeline sahip gençleri bünyesine katmakta olan Tamer Capital, bu gençleri tam bir girişimci olarak geliştiriyor. Ön elemelerden geçen gençlerle birebir mülakat yaparak ekibe alıyor ve geleceğin liderlerini yetiştiriyor. Şu anda bünyesinde yetiştirdiği 6 tane Finder'ı olan Tamer Capital, ilk aşamada 20 kişiyi daha Finder ekibine ekleyerek girişimcilik ekosistemine katkı sağlamaya devam edecek. Finder başvurularını 31 Mart'a kadar finder.tamercapital.com linkinden almaya başladı.

Tamer Capital Finder Ağı Büyüyor!

Tamer Capital, üniversiteli Finder'ları birer girişimciye dönüştürerek Türkiye'deki girişimcilik ekosistemine katkı sağlıyor. Tamer Capital girişimcileri, Finder'larla içerikler paylaşarak onlara dinamik bilgi akışı sağlıyor ve girişimcilik know-how’ı kazandırıyor. Haftalık Zoom toplantılarıyla Finder'lar görevler üstleniyor ve yeni gelişmeler toplantılarda konuşuluyor. Ayrıca, haftalık toplantılarda Tamer Capital Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tamer Finder’lara girişimcilik refleksi kazandırarak, Tamer Capital CEO'su Cebrail Ergül şirket yapılanması ve risk yönetimi üzerine konuşarak mentörlük sağlamaya devam edecek. Dönemsel girişimcilik kampları ile de gelişim süreçleri hızlandırılacak.

 

Peki Tamer Capital Finder'lardan Ne Bekliyor?

Tamer Capital, Global düşünebilme bakış açısına sahip, iyi bir akademik eğitim almakta olan, tercihen İngilizce araştırma kabiliyetine sahip, tercihen potansiyel girişimcilik refleksinin ve girişimcilik ekosistemine olan ilgisinin yanında strateji, pazarlama, markalaşma, yazılım konularından birine ilgi duyan vizyoner gençleri Finder çatısı altında birleştiriyor. Finder'ların kendini gerçekleştirerek "Founder" olarak projelerini geliştirmeleri ya da "Girişim Geliştirici" olarak Tamer Capital projelerini geliştirmeleri bekleniyor. Ayrıca Finder'lar bulundukları üniversitelerdeki kulüp, kuluçka merkezi, tekno parklarla iş birlikleri içinde olarak Tamer Capital’i temsil etmeye devam edecekler.

 

Ahmet Eren Öztürkmen
Standart Üye / 2 Yazı / 5,3K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST