Loading

Türkiye’nin Genç Çorap Markası Çift Çorap

berk limboz

Türkiye’nin en genç kalabilen çorap markası Çift Çorap (Ç&Ç) gençliğinin vermiş olduğu yenilikler yapma isteğini ürünlerine de yansıtıyor. Çift Çorap bunu Restyling ~ Yeniden Tasarım koleksiyonu ile yapıyor.

Türkiye' nin En Genç Çorap Markası Ne Anlama Geliyor?

23 yaşındaki genç girişimci Berk Limboz tarafından kurulan marka Limboz’un bugüne dek yapılanların dışında bir şey yapma ve alışılmışın dışına çıkma çabası ile bugünlere geldi. Ailesi de çorap üreticisi olan Berk Limboz kurucusu olduğu Çift Çorap’ın misyonunu şu sözlerle özetliyor: Çünkü artık sadece çorap yapmak yetmiyor. Dünyanın artık üretim sıkıntısı yok pazarlama sıkıntısı var. Büyük markaların yaptığı şeylere bakıldığı zaman  üretim kısmından çok pazarlamayı güçlendirecek şeylere odaklandıkları görülüyor. Kalitesi gibi, paketlenmesi gibi.

“Türkiye Çorapta Dünyanın Üretim Üssü Gibi”

Türkiye de çorapta dünyanın üretim üssü gibi. Bakıldığı zaman üst düzey markaların üretimlerini biz yapıyoruz. Fakat katma değerli pazarlamayı onlar yapıyor. Kaliteyi ve benzeri detayları onlar belirliyor bize sadece üretmek kalıyor. Ben kendim de ailemin çorap fabrikasında çalıştım işe böyle başladım mutfağında görerek aslında elimizdeki şey en değerlisi üretim ama kullanabilirsek doğru bir şekilde. Bizi de genç yapan kriter burada başlıyor. Biz sürekli yenilenerek, farklı modeller ortaya koyup modaya uyum sağlayarak ülkemize katma değerli bir marka kazandıracağız.

Restiling ~ Yeniden Tasarım

Restyling koleksiyonumuzun yanında gençliğimizi ve şirketimizin hep 18 yaşında olduğunu bize hatırlatan bir koleksiyon oldu. Çift Çorap olarak, bu koleksiyonumuz ile çoraplarımızı deneyimleyecek müşterilerimizin istekleri de ele alınarak tasarımcılarımızın gayreti ile  ortaya en iyiyi koymaya çalışıyoruz.

“ Doğaya Uygun Ürünler Olmalı ”

Sürdürülebilir olması bizim için çok önemli. Hem kalitenin hem de yenilenebilirlik tarafının sürdürülebilir olması gerekiyor. Doğaya uygun ekolojik dengenin yararına ürünler olmalı. Bunun için de diğer markalara nazaran şunu söylüyoruz; “Biz fiyatın kaliteyi belirlemesine engel oluyor, kalitenin fiyatı belirlemesini sağlıyoruz” Pahalı ürünler amacımız değil. Amacımız kaliteli ürünler ortaya koyabilmek. Bunu da en uygun fiyatla deneyime sunabilmek. Çünkü; “Herkes Çift Çorap giyer” diyoruz. Restyling koleksiyonumuzda ağırlığımız kalitesi yüksek ve renkli Çift Çorap’ lar.

Çift Çorap Ç&Ç

Çift Çorap Ç&Ç patentli bir girişim markasıdır. Genç girişimci Berk Limboz’un kurduğu ve kurulduğu günden itibaren yenilikler peşinde koşan, girişimcilik ruhunu sonuna kadar devam ettiren bir firmadır. Çorap kültüründe yenilikler alanında daima 18 yaşında olup sektöre öncü olmaya çalışmaktadır. Restyling, SocksTwin Box, JakorSo gibi koleksiyonlara sahiptir. En ses getiren koleksiyonu şüphesiz Restyling olmuştur.

Çift Çorap (Ç&Ç) Türkiye ve dünyada ürünlerini tüketicilerinin ve iş ortaklarının deneyimine sunmaktadır. Toptan olarak ve perakende olarak sektörde hizmet vermektedir.

Dilek Seferoğlu
Yönetici / 289 Yazı / 415,0K Okunma


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST