Loading

Türkiye’nin İlk Sanal Teknoloji Festivali: Istanbul Tech Week 3-7 Kasım’da!

afiş

Türkiye'nin İlk Sanal Teknoloji Haftası: Istanbul Tech Week, 3-7 Kasım tarihleri arasında farklı bakış açıları ve sektör gelişmelerinin konuşulacağı,  Türkiye’de ilk defa 5 gün boyunca online ve ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliklere ev sahipliği yapacak. Dünyadan ve Türkiye’den fikir lideri  konuşmacıların zihin açan, bugünün ve yarının teknolojisine ışık tutacak sunumları, konferanslar, çalıştaylar, yarışmalar, deneyim buluşmaları ve sanal expo alanları ile Istanbul Tech Week 2020 kaçırılmaması gereken bir etkinlik festivali.

1.000 Firma, 10.000 Katılımcı, 100.000 Ziyaretçi

Istanbul Tech Week boyunca katılımcıların teknolojideki gelişmeleri takip edebilmeleri, söz konusu yenilikleri kendi işleri ve hayatlarına entegre edebilmeleri için ilham yaratılması hedefleniyor. Istanbul Tech Week, sektör ve konu bazında ayrışan sahneleri ve konuşmacıları  ile tüm teknoloji ekosistemini bir araya getirerek,Kanaat önderleri, karar vericiler, teknoloji meraklıları, yatırımcılar ve kobilerin yanı sıra, gençlerin teknoloji odaklı kariyer imkanlarına ulaşmalarını ve girişimci ekosisteminin desteklenmesini sağlıyor.

Konu bazlı sahneler, yarışmalar, konferans serileri, smartcon zirvesi…

15 farklı konu başlığında katılımcıları teknoloji ve iş dünyasının önde gelen isimleri ile bir araya getirecek festivalin içeriği oldukça geniş bir yelpazeye yayılıyor. Yapay Zeka Sahnesi, Evde Teknoloji Sahnesi, Bulut Bilişim Sahnesi, Sağlıklı Yaşam için Teknoloji Sahnesi, Sosyal ve Çevresel Fayda için Teknoloji Sahnesi, Sanal Gerçeklik Sahnesi vb. konu bazlı sahneler teknoloji teması içerisinde farklı grupları hedefleyen buluşma ve toplantıları içeriyor.

Festivalin her bir günü deneyimlemeye değer, özgün içerikleri bünyesinde barındırıyor. Nasıl Yaparım? etkinlikleri gelişen teknolojiyi kullanarak, gündelik hayatımızda uygulayabileceğimiz ve hayat kalitemizi arttıran renkli deneyimleri evimize taşıyor.

Expo alanı, yeni deneyimlerin keşfedilmesine olanak tanırken, değer yaratan çözümlerin ortaya konulmasına olanak sağlayacak Hackathon’lar katılımcıların yaratıcılık ve yazılım yeteneklerini test ediyor. Istanbul Tech Week kapsamı içerisinde veri bilimi, yapay zeka, nesnelerin interneti, bulut bilişim vb. konularda kendini geliştirmek isteyenler için Teknik Çalıştaylar da mevcut. Istanbul Tech Week katılımcılarına, teknoloji markalarının festivale özel indirim kodlarından yararlanma fırsatı sunuyor.

Yarının dünyasında bizi neler bekliyor?, Hayatımızı kolaylaştıracak teknolojiler ya da tedbir almamız gereken tehditler nelerdir? gibi soruların cevabını merak ediyorsanız, teknoloji alanındaki  lider isimler ile birlikte düşünmek ve en yeni gelişmeleri  kanaat önderlerinden dinlemek istiyorsanız siz de Türkiye’nin ilk sanal teknoloji haftası Istanbul Tech Week’te şimdiden yerinizi ayırtın!

Detaylı bilgi ve iletişim için;

www.istanbultechweek.com

Çiğdem Demir cigdem.demir@smartcon.com

Zeynep Bolat   zeynep.bolat@smartcon.com

Festival Tarihleri: 3-7 Kasım 2020

-Konuşmalar ve sahnelerdeki tüm etkinlikler ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

-Etkinlikler ve konuşmalar ücretsiz olup, kayıt oluşturulması zorunludur.

-Kaydınızı oluşturduktan sonra, ZOOM linki ve diğer tüm bilgiler mail adresinize iletilecektir.

-Konuşmalar esnasında mikrofonunuzu kapalı tutup, her türlü soru, görüş ve önerilerinizi etkinlik bitiminde bize iletebilirsiniz.

 

IstanbulTechWeek’e kaydolmak için: www.istanbultechweek.com

Hakan Yıldız
Yönetici / 318 Yazı / 1,1M Okunma

1972 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Bir çok girişimcilik faaliyetinde bulundu ve kendi şirketlerini yönetti. 2003 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığında görev alan Yıldız, Ataköy Marina, Türk Hava Yolları ve Erdemir A.Ş. gibi şirketlerde orta düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2016 yılına kadar süren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndaki görevinin ardından Eltemtek A.Ş. ‘de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2016 yılı Nisan ayında kamu görevlerinden ayrılarak Global Markets Turkey’i kurdu ve Norveç merkezli Global IT şirketine bir süre danışmanlık hizmeti verdi. Şu an finans ve enerji ticareti alanlarında iki fintech şirketi yöneten Yıldız, ülkemizdeki ilk Kitle Fonlaması platformlarından biri olan fonbulucu.com’un kurucusudur. Girişimcilik ve Kitle Fonlaması üzerine bir çok  makalesi bulunmakta olup, girişimcilik ekosistemi içerisinde fonlama ve bilgilendirmeyi görev edinen Girişimci Gazetesi, Fonbulucu Invest, Fikirler Yarışıyor, Non Stop Fund gibi bir çok platformu da yönetmektedir. Mentor, Girişimci ve Melek Yatırımcı da olan Yıldız, evli ve iki çocuk babasıdır.


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST