Loading

Her yenilgi iki kat başarı demek

Yenildiğin her süreçte hedefine bağlan.

Her bilgi her yanlışta pes etmeden basamakları atlayarak başarıya ulaşmak ve başarıyı elde etmek.

Hayatımızda her zaman başarıyı elde edemiyoruz edemiyoruz diyorum çünkü; peşinden koşmuyoruz veya yaptığımızın işin alt yapısı olmuyor. Şimdi sizlere hep birlikte alt yapımızı sağlam, bilinçli nasıl olacağız onu anlatacağım.

Haydi başlayalım;

Elbette her konuda bilgi sahibi olamayız veya her işte profesyonel olamayız ama o işi kaliteli yapabiliriz. Burada sizin öğrenim gücünüz ve çalışkanlığınız peşinden ise disiplinliğiniz devreye girer.

Bazen para kazanmak için her işe kalkıştım ama sonuçlarında hep elde sıfır olarak ayrıldım çünkü işlere tam kendimi vermiş değildim. Ama pes etmedim önemli olan da bu pes etmemek siz ne kadar pes etmezseniz o kadar başarılı, o kadar tecrübeli ve o kadar birikimli olursunuz. 

Küçüklüğümden beri içerimde otomotiv tutkunu barındıran biriyim. Arkadaşım vesilesi ile bir sayfa açtım fakat sayfa da başarılı olamadım sadece otomobil bilmek gerekmiyormuş yani örnek bu her ne olursa olsun tek bilgi ile bir işe kalkıştığınız zaman yüzde 80 başarısız olursunuz, oldum. Fakat pes etmedim bir kaç ay araştırma yaptım ve tekrardan sayfa oluşturdum içeriklerim bu sefer diğerine göre çok kaliteliydi. Çünkü nerede ne yapacağımı öğrenmiştim peki öğrendikten sonra öğrenmeyi kendi bilgimizi güncellemeyi durdurmalı mıyız? Bu kişiden kişiye değişir tabi ki ama ben durdurmamanız taraftarıyım eğer durdurursanız olduğunuz konumda sayarsınız ama durdurmayıp bilginizi her seferinde güncellerseniz her zaman rakiplerinize yetişir hatta onları geçersiniz.

Ben de her seferinde bilgimi güncelleyerek hep rakiplerime yetişmeye çalıştım bazılarına yetiştim bazılarını geçtim bazılarına ise yetişmekteyim diyorum çünkü sürekli öğrenmeye çalışıyorum. Şuan çok iyi konumdayım Haber editörüyüm ve sevdiğim işi yapıyorum. Şimdi Girişimci Gazetesi'nin efsane uygulamasını kullandım gerçekten çok iyi herkesi yazar olmaya teşvik ediyorlar sizler için yazı yazdım iyi okumalar. 

Finali ise kendi sözümle bitirmek istiyorum "Hayaller başarıyı inşa eder" unutmayın sevgili dostlar.

Umutcan
Standart Üye / 1 Yazı / 2,2K Okunma

Otomotiv üzerine yazılar, haberler ve çeşitli yerlerde blog yazıları yazmak, haber ve otomobil editörlüğü yapmaktayım.


Yorum Yap

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

ya da üye olmadan yorum yap ve onaylanmasını bekle.
ÜST